5+1 kreatív esernyő a borús napokra

Sokan nem szeretik az esernyőt, de mégis vannak alkalmak, mikor elkerülhetetlen a használata. Régen a nagy családi ernyők voltak kelendőbbek, de mára az igények megváltoztak és az elsődleges szempont a praktikum lett. Azaz legyen kicsi, könnyű, egyszerűen ki-be csukható.
Azonban akinek ez még nem lenne elég, annak itt vannak a dizájnerek által megálmodott és elkészített kreatív ernyők. Ezek mind más és más plusz funkciót is betöltenek azon kívül, hogy megóvnak minket az esőtől.

1. Ez a fejre szerelhető “búra” már egyáltalán nem nevezhető átlagos esernyőnek. Sem kinézete, sem védelmi funkciója nem egyezik a hagyományoséval. Igaz hogy jóformán csak a fejünket védi az eső ellen, de városnézéshez és biciklizéshez tökéletesen megfelel:
esernyo3-600-600

2. A székké alakítható ernyőt jó magunknál tartani, mind eső előtt, mind eső után. Bármikor megpihenhetünk rajta, csupán le kell szúrnunk a földbe:
esernyo2-600-701

3. A hátra vehető esernyő rendkívül praktikus, hiszen szabad kezeket hagy az embernek. Használatával még esőben is marad két kezünk a bevásárló szatyrok vagy a kisgyermekek cipelésére:
esernyo1-600-600

4. A lábakkal ellátott esernyőnek bármikor hasznát vehetjük. Hiszen, ha például bemegyünk egy boltba nem kell szabad sarkot keresnünk, hogy megtámasszuk, vagy szatyor után kutatnunk, hogy el tudjuk rakni:
esernyo4-600-600

5. A dupla esernyő tökéletes pároknak, hogyha egy hűvös, esős napon szeretnének minél közelebb lenni egymáshoz:
esernyo5-600-600

5+1. Ez a kutya esernyő pedig főként azoknak hasznos, akik lakásban tartják kedvencüket és egy gyors séta után szeretnék elkerülni, hogy az egész otthonuk vizes és sáros legyen:
esernyo6-600-735

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.